Kroz vrijeme se mijenjamo. Biramo klijente i klijenti biraju nas. Pratimo tehnologiju i tehnologija nas mijenja.


Pozovite odmah: 098.516852

ZATRAŽITE BESPLATNI SAVJET …

  • ZA DIZAJN: Dizajnu prilazimo kroz iskustvo i pazimo na detalje koji su i Vama važni. Izborom stilova prilagođavamo se svakoj vrsti industrije, zabave ili poslovnom subjektu.
  • ZA PRIPREMU: Koliko nam je važno napredovanje dokazuje i četverogodišnje radno iskustvo u tri najveća dizajnerska grada Italije. Tehnologija koju koristimo podrška je svakom izboru.
  • ZA BRANDING: Marketing je nedjeljiva cjelina svakodnevnog života. Posebice ekonomije. Iskustvom i isntrustriji, novinarstvu, uslugama i državnim institucija, a pratimo Vaše potrebe!

Kontakt

Mi poslujemo i zarađujemo na osnovu toga koliko smo vrijednosti donijeli u živote naših klijenata.
Ljudi kupuju od drugih ljudi, moramo to zapamtiti, inače možemo razgovarati o jednostavnim transakcijama koje bi se mogle događati i u e-trgovini. Ako naručujemo uživo to je zato što želimo savjet, znamo proizvod i oslanjamo se na nekoga. Tako je i u dizajnu. Hvala vam na vjernosti i suradnji. Vaš, Alkemija dizajn.

 

Popunite kontakt obrazac…

Molimo kliknuti na obavezno polje:  
Klikom na gumb ...
prihvaćam uvjete i privolu Izjave o zaštiti podataka sa stranice Izjava o zaštiti podataka

ALKEMIJA, obrt za dizajn, 10000 Zagreb, 3. Pile 10

OIB: 34772291906, MBO: 97704296

Žiro račun: RBA 2484008-1102197931

IBAN: HR8024840081135008228

 

 

Uvjeti poslovanja:

Alkemija dizajn studio Zagreb NIJE TISKARA.

Ponuda koju izdaje Alkemija vrijedi PO PRIHVAĆANJU I ODOBRENJU od Naručitelja, a prema uvjetu plaćanja “100% unaprijed” i 3 dana prije isporuke. Po izdanom Računu. Ponuda Izvršitelja (Alkemija, Zagreb) usluge vrijedi za dizajnerske grafičke usluge i ne odnosi se na uslugu trećih strana kroz redakturu, opremanje, autorska prava, hosting ili tisak.

Naručitelj osigurava vlastite ili tuđe slikovne, grafičke, tekstualne i ostale materijale s reguliranim autorskim pravima.

Po zaprimljenoj ponudi, molimo, dostaviti POTVRDU UPLATE s navedenim brojem ponude.

LOGO

Gotov je novi klupski vizualni identitet! Na podlozi od kockica u royal i azurno plavoj boji naše prepoznatljive wifi crtice ušle su u prvi plan. 🔝 Korespondirajuća zastavica biti ce pretežito royal plava i pravi mamac za oči. 🤩 Jedno veliko hvala dizajneru na ogromnom strpljenju i odličnom rezultatu!

Rotary E-klub Hrvatska

 

 

         

                 

               

                    

ALKEMIJA graphic and industrial design / grafički i industrijski dizajn / desing computer grafica e industriale Zagreb, Croatia

+385 98 516852

PRINT

   CROPAK Croatian Package Award 2015 Nomenee


              

 

 

 

 

 

ALKEMIJA graphic and industrial design / grafički i industrijski dizajn / design computer grafica e industriale Zagreb, Croatia

+385 98 516852

WEB

   

 

 

 

 

ALKEMIJA
graphic and industrial design / grafički i industrijski dizajn / desing computer grafica e industriale
Zagreb, Croatia

+385 98 516852